Máte lámavé a suché vlasy? Tie vám určite na sebavedomí nepridávajú, avšak, aj na to dnes existuje riešenie. Určite ste počuli o aplikácii kúry brazílskeho keratínu. Povieme si, aké    zázraky dokáže a zároveň si poukážeme na najväčšie výhody, ktoré sú s jeho aplikáciou spojené :) 

Najjednoduchším riešením na polámané a suché vlasy je klobúk alebo čiapka :D Ak ale chcete vláskom pomôcť a vyživiť ich zvnútra, doprajte im radšej keratín.


Čo je to keratín?

Vyskytuje sa v šampónoch, vlasových maskách, dokonca v krémoch alebo vitamínoch, ktoré denne užívate. Ide o pevnú bielkovinu, ktorá sa prirodzene nachádza v telách cicavcov, ale aj vtákov a plazov. V ľudskom tele sa vyskytuje jedna zo základných foriem keratínu, tzv. alfa keratín.

Vo veľmi veľkých množstvách sa nachádza aj v odumrelých bunkách pokožky, vytvára tam ochrannú bariéru zabraňujúcu poškodeniu hlbších vrstiev kože. Dokopy tvorí 88% štruktúry vlasov a odpovedá sa ich kvalitu, rast, pevnosť, jemnosť, lesk a celkový vzhľad.

Brazílsky keratín

Samozrejme, že nie je keratín ako keratín. Bežný zákazník to síce nerozlišuje, avšak kaderníci presne vedia, ako môže jeho nesprávna aplikácia poškodiť vlasy, a to v značnom rozsahu.

Brazílsky keratín je čiste prírodný produkt, ktorý bol vyvinutý v roku 2006. Ide o nechemický prípravok určený predovšetkým na regeneráciu a tvarovanie vlasov, primárne k ich dhodobejšiemu vyrovnaniu. Molekuly keratínu prenikajú do vnútornej zložky vlasov a opravujú jeho poškodenie. Výsledky sú zjavné ihneď po aplikácii. 

Najväčšie výhody

Brazílsky keratín umožňuje vyrovnať vlasy bez poškodenia a čo je dôležité, bez zmeny jeho štruktúry. Navyše, neobsahuje žiadne chemické látky, zanecháva preto vlasy jemné a lesklé. Jeho aplikácia nie je doživotná, po 1-2 mesiacoch sa zažehlený keratín prirodzene vymýva a vlasy sú v pôvodnom stave ako pred jeho nanesením.

Oproti chemickému vyrovnávaniu je oveľa šetrnejší, neprejavuje sa vypadávaním vlasov ani štiepením končekov. Navyše, okrem vyrovnania tvaru vlasov ich aj extrémne regeneruje a chráni pred škodlivými vplyvmi ako slnečné žiarenie, slaná a chlorovaná voda, vietor aj mráz.

Neváhajte a určite ho vyskúšajte, v našom salóne ponúkame ten najkvalitnejší na trhu. Svedčí o tom aj skúsenosť Ivety, ktorá za našimi službami cestuje až z východného Slovenska. “Mám skoro 30 rokov a nikde som lepšiu kaderníčku nenašla. S mojími zničenými a suchými vlasmi mi Monika pomohla azda najviac, aplikáciu brazílskeho keratínu u nej absolvujem pravidelne, som maximálne spokojná".